Interim gedragswetenschapper

Ik ben in te zetten bij tijdelijke opdrachten als interim gedragswetenschapper. Ik ben geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd als master (ortho)pedagoog en bij de NVO als basisorthopedagoog met diagnostische aantekening.

Mijn ervaring ligt vooral op het gebied van jeugdzorg  (vrijwillige hulp als ook gecertificeerde instellingen) alles wat daarbij komt kijken (beleid, werkprocessen, implementeren van nieuw beleid, coaching van sociaal werkers etc.). Wat ik vooral graag doe is het begeleiden en ondersteunen van professionals, niet alleen op casusniveau, maar juist ook op persoonlijk professioneel vlak.

Heb je een interim klus waar ik mijn kennis en ervaring als gedragswetenschapper kan inzetten? Neem dan contact met mij op. Ik kijk graag samen naar de mogelijkheden.

Hi,

Ik ben Marieke. Ik ben pionier, verbinder en deins niet terug voor een verandering. Ik werk met veel passie in het sociaal domein, waar een grote opdracht ligt tot een ware transitie. Ik geloof dat we leven in een tijdperk van verandering en daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Ik wijk met liefde af van gebaande paden en kijk dan naar de werkelijke oplossing voor een probleem.

Marieke

Marieke Jongman maakt gebruik van cookies om content te personaliseren en om websiteverkeer te analyseren.